• 1 Ana Jencek in Tomi Činej
  MOTUS.SI
 • 2 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
 • 3 Nika Mlakar in Naki
  MOTUS.SI
 • 4 Marko Stamenković in Lucija Velkavrh
  MOTUS.SI
 • 5 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
baner
30797
DanesDanes20
VčerajVčeraj28
Ta tedenTa teden145
Ta mesecTa mesec457
SkupajSkupaj30797

Državno prvenstvo v plesih, 2017

Državna prvenstva (DP) v kombinaciji standardnih in latinskoameriških plesov, v modernih tekmovalnih plesih (hip hop, show dance, step, jazz, modern, electric boogie, break dance, disco dance, orientalski plesi, itd.) in v akrobatskem rokenrolu so prvovrstni dogodki, kjer se zbere množica plesalk in plesalcev, da se v atraktivnih plesnih borbah potegujejo za najvišje naslove plesnega športa v Sloveniji in za uvrstitve med člane državnih reprezentanc, ki zastopajo barve Slovenije na EP in SP.

 

Preberi več

Plesne predstave v decembru

Začenja se veseli december, ko se praviloma predstavljajo božično-novoletne produkcije številnih plesnih šol in drugih plesnih združenj. Nič drugače ne bo tudi letos, saj bomo lahko spremljali nove in že uveljavljene koreografije odličnih slovenskih plesalcev. Za boljši pregled vam ponujamo seznam nekaterih prihajajočih plesnih predstav.

Šola za nastopanje Bast(vir: Šola za nastopanje Bast)

Preberi več

Wings for life WORLD RUN

Danes se je ob 13:00 po lokalnem času (univerzalni čas: 11:00) začel Wings for Life World Run, ki je potekal po številnih državah po vsem svetu. Tekače ni zmotila niti ploha, saj so nekateri tekli še dolgo. Vsi tekmovalci pa niso tekli, nekateri so nastopili na invalidskih vozičkih in ravno Aaron Andersen (Švedska) je v Arabskih Emiratih zmogel najdaljšo razdaljo, saj je pred avtomobilom, ki označuje konec tekmovanja "bežal" nekaj več kot 92km. 

Preberi več

KBDT: Kinetic Bands Dance Training

KBDT: Kinetic Bands Dance Training (Plesni Trening)

Novitete na plesnem področju so vedno dobrodošle, predvsem takrat, ko te novosti pomagajo plesalcem pri njihovem plesnem razvoju. Predstavljamo vam KBDT ali Kinetic Bands Dance Training.

Preberi več

Copyright © 2018. MOTUS.SI


Facebook youtube