• 1 Ana Jencek in Tomi Činej
  MOTUS.SI
 • 2 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
 • 3 Nika Mlakar in Naki
  MOTUS.SI
 • 4 Marko Stamenković in Lucija Velkavrh
  MOTUS.SI
 • 5 EZ twins in Katjusa Premk
  MOTUS.SI
baner
30803
DanesDanes1
VčerajVčeraj25
Ta tedenTa teden151
Ta mesecTa mesec463
SkupajSkupaj30803

Hitri Planko - intervju

Matevž Planko je eden izmed najbolj nadarjenih in perspektivnih mladih športnikov v Sloveniji, kar pričajo ne le njegove najvišje uvrstitve na različnih tekmovanjih (predvsem v triatlonu) temveč tudi njegov pristop do tekmovanje. Na letošnjem ljubljanskem maratonu smo tako lahko videli izjemen obračun na 10km razdalji, kjer je Matevž osvojil 3. mesto. Bolj kot uvrstitev na stopničke pa navdušuje način pristopa, saj je po prihodu v cilj dobesedno obležal, zadnjih 100m pa se zaradi izjemnega napora niti ne spominja.

 

Preberi več

Tekaški pozdrav na Krasu

Na martinovo soboto, 12.11.2016 je v Sežani potekal Tekaški pozdrav jeseni na Krasu, ki je privabil lepo število ljudi. V sproščenem, nekoliko manj tekmovalnem vzdušju, kot smo ga vajeni iz podobnih tekaških prireditev smo doživeli prijetno soboto, ki so jo organizatorji popestrili s številnimi dogodki.

(foto: Tadej Štolfa in Emanuel Kovačič; vir: tekaskipozdrav.si)

Preberi več

Collecta 2016 - Prvi bankovec na svetu, vrednotenje družinskih zbirk, srečanje zbirateljev

Ljubljana, 24. marec 2016 – Danes na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču odpira vrata 10. mednarodni sejem zbirateljstva Collecta, ki se bo odvijal vse do sobote, 26. marca 2016. Sejemsko dogajanje bo popestrila posebna razstava ob 10. obletnici, v okviru katere bo prvič javnosti predstavljen bankovec, na osnovi katerega se je pričela raba bankovcev v svetovnem merilu s 14. stoletja. 

(vir: kokosar.com)

 

Preberi več

Ljubljanski maraton 2016

Tako kot že nekaj let je tudi letos potekal ljubljanski maraton in sicer že 21. po vrsti. Fantastično vzdušje na in ob progi so občutili tako tekači kot gledalci in navijači, ki so marsikateremu tekaču pripomogli še tisto dodatno energijo, ki jo potrebuje vsak tekač. Nekaj fotoutrinkov sobotnega in nedeljskega dela si lahko ogledate v spodnji fotoreportaži.

Preberi več

Peter Prevc - intervju

Peter Prevc je osvojil eno od najbolj prestižnih nagrad v smučarskih skokih - novoletno skakalno turnejo. Da nekoliko osvežimo spomin, si preberimo kaj nam je Peter povedal dve leti nazaj, pred olimpijskimi igrami in kako gleda na te velike tekme, kako se na njih pripravlja, kako je z opremo,...

(vir: zurnal.com)

Preberi več

Copyright © 2018. MOTUS.SI


Facebook youtube